Načrti Potovanj

Ko si izberete destinacijo za potovanje, vas čaka najtežja naloga, izdelati načrt potovanja. Iz izbranega potovanja želite odnesti čim več, zato je zelo pomembno kako ga načrtujete. Ne želite si namreč izgubljati časa z iskanjem nastanitev ali znamenitosti. Verjetno si nočete ogledovati dolgočasnih znamenitosti ali čakati cel dan na transport. Noben potovalec noče doživeti takšnih ali drugačnih nevšečnosti, zapraviti preveč denarja ali zamuditi kakšno od zanimivih atrakcij.

V izogib takšnim težavam, ponuja moj blog načrte potovanj oz. opise kako sem si organiziral svoja potovanje in jih tudi izpeljal. Lahko preberete kratke opise znamenitosti, si pogledate slike in ugotovite kaj bi bilo zanimivo za vas. Prav tako lahko preberete informacije glede transporta, torej kako se najlažje in najhitreje premikate med znamenitostmi. Pišem pa tudi o dobrih in poceni prenočiščih, ter dajem predloge za dobre restavracije.

V blogu tudi pišem o napakah, ki sem jih sam naredil pri svojem načrtu. Opominjam bralce kaj bi naredil drugače, sedaj ko sem tam že bil in vse to doživel. Torej želim vam pomagati, da vi teh napak ne boste ponavljali. Moj cilj je, da bi svoje potovanje doživeli sanjsko, kot ste si ga predstavljali pred odhodom.