O MENI

El nido razgled

Sem Peter Božič, strasten “potovalec”, zaprisežen športnik, družinski človek, ljubitelj dobre hrane in pijače, skratka raziskovalec užitkov.

Potovanja

Na mojem blogu si lahko preberete o najinih (jaz in Tara) potovanjih: Oman, Filipini, Irska, Tanzanija. V svojem “potovalčevem” življenju pa sem potoval tudi po Maroku in Kubi, ter si ogledal svetovne prestolnice New York, Doho in Istanbul. Bil sem tudi na nekajdnevnem ogledu zimskih olimpijskih iger v Sočiju. V Evropi pa sem potoval po Španiji, Poljski, Franciji, Italiji, Avstriji, Albaniji in bivši Jugoslaviji. Ogledal sem si veliko evropskih prestolnic: Atene, Skopje, Tirana, Podgorica, Beograd, Sarajevo, Zagreb, Ljubljana, Dunaj, Bratislava, Praga, Budimpešta, Varšava, London, Dublin, Paris, Madrid, Rim, Zurich, Valeta, Vatikan.

Šport

Ukvarjam se skoraj z vsemi športi, ki mi pridejo pod roke ali noge. V zadnjem času največ kolesarim in hodim v hribe.

Družina

Ponosen sem na svojo družino, ki mi izredno veliko pomeni in predstavlja navdih in izziv, da v življenju napredujem. Sem partner Tari in ponosen ati Tristanu, Adamu in Liamu. Vsi skupaj se navdušujemo nad športom, potovanji in druženjem v naravi.

Dobra hrana in pijača

Sem ljubitelj dobre hrane in rad preizkušam nove okuse. Zato na potovanjih zelo uživam, ko lahko vedno poskusim kaj novega in dobim nove ideje za domačo kuho in kupim nove začimbe. Obenem pa sem tudi ljubitelj dobrega vina in piva.